Poklon vaučer

Pitate se šta biste mogli da poklonite dragoj osobi, a da to bude originalno i interesantno? Mi Vam dajemo ideju!

Poklon vaučer za kurs stranog jezika možete darovati svojim bližnjima za bilo koji od povoda: rođendan, završetak studija, zaposlenje, godišnjica braka, položeni vozački ispit itd. Pokažite da ste im podrška u razvoju njihove karijere, jer znanje stranog jezika doprinosi da se izdvoje od ostalih i da zbog toga poslovni partner baš sa njima ostvari saradnju, da dobiju unapređenje ili bolji posao. Puno je prednosti znanja stranih jezika. U ponudi su engleski, španski i nemački jezik.

Iznose koje možete izabrati su: 1 000, 2 000, 5 000, 10 000 i 30 000 dinara. Vrednost se može prikazati i u evrima.

Takođe, na vaučeru može biti čestitka za određeni povod, kao i ime osobe kojoj poklanjate, što povećava originalnost ovog poklona!

Poklon vaučer se može iskoristiti u vremenskom periodu od mesec dana od dana kupovine. Ukoliko osoba kojoj je poklon vaučer darovan nije u mogućnosti da ga u predviđenom vremenskom periodu iskoristi, može ga preneti na ime druge osobe.

Vaučer Vam možemo poslati:

  • na mejl adresu ili
  • poštom.

Potrebni podaci su:

  • ime, prezime i kontakt telefon onoga ko daruje
  • ime, prezime i kontakt telefon onoga kome se daruje (može biti jedna ili više osoba ukoliko je u pitanju nastava u paru – 2 polaznika kursa i poklon za npr. godišnjicu braka)

Pišite nam na info@skolapresent.rs ili nas pozovite na broj +381 64 403 15 01.